Rólunk

Történelmünk röviden

Cégünk történelme a 2000 évek elejére nyúlik vissza, hosszú utat járva be az első kotrógép megvásárlásától a mai struktúra kialakításáig. Az építéshez minőségszemléletű hozzáállásunknak köszönhetőleg rövid idő alatt elnyertük a megrendelőink bizalmát. Csíkszeredából indulva sikeres expanziót követve váltunk a Székelyföld egyik meghatározó építőjévé.

Modern tehnológiák

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk az újításokra, modern tehnológiák meghonosítására a cégben, tudva azt hogy ez a záloga úgy a hatékonyság növelésének, mint a minőségi munkának.

Csapatmunka

Megrendelőink igényeinek a kielégítésében hatalmas szerepe van a céget alkotó lelkes csapatnak akik nélkül elképzelhetetlen lenne a működésünk. Sokan évek, évtizedek óta öregbítik cégünk hírnevét a legjobb tudásuk szerint. Méltán valljuk, hogy a mai világban a legfontosabb erőforrás az a humán erőforrás.

Innovative Solutions

Roadastan has a long and rich history in construction and building sphere. We started as a small company and have made a lot of efforts to become the leader in North America.

Latest TechnologAies

We praize our clients and quality of work. We strictly follow the laws and safety rules, that is why we have become who we are. 

Impressive Design Solutions

We welcome people to get aquanitance with our company, our history, team and projects we’ve made.

Csapatunk

Ismerd meg a jól képzett, profi, elhivatott, barátságos csapatunkat. Velük tudjuk sikerre vinni a projektjeineket.

MI VAGYUNK AZ ING SERVICE!

Akarsz csatlakozni hozzánk?