Pagina principală

slider3
Drumuri, poduri, structuri de calitate superioară
slider1
Calitate înainte de toate
slider2
Cu echipă bună, cu organizare bună
slider4
Lucrări premiate

Despre noi

ING SERVICE grupul de societăți din domeniul construcțiilor care este executant activ în mai multe domenii care și-a dovedit priceperea și devotamentul atât în construcția infrastructurii (construcții de drumuri, amenajare teren, construirea rețelelor de utilități), cât și în construcția civilă (clădiri industriale, hale, stadioane).

image-15
a satisface cerințele

Scopul nostru primar este conformitatea maximă a calității serviciilor și produselor noastre cu așteptările clienților noștri.

image-16
calitate înainte de toate

În vederea atingerii calității maxime ale lucrărilor executate de către noi, utilizăm cele mai bune materii prime și folosim cele mai noi tehnologii cu pricepere profesională înaltă

image-17
VALOARE ADĂUGATĂ

Societatea noastră, prin setul de valori prestabilit încearcă în fiecare caz ca să ofere soluția cea mai bună și adaptat exigențelor viitorului atât pe parcursul consilierii, proiectării, cât și pe parcursul execuției.

Ați dori ca Ing Service să execute proiectul Dvs?

Experiența profesională a societății noastre depășește mai mult de 20 de ani, devotamentul și priceperea echipei noastre sunt garanțiile că din colaborarea noastră să nască construcții care sunt total adecvate cerințelor beneficiarului.

cu ce ne ocupăm

Serviciile noastre din construcții sunt grupate în trei segmente principale: construcții de drumuri, construcția utilităților publice, construcții industriale/civile. Desigur, pentru a deservi aceste linii de afaceri a fost construită o infrastructură completă, care include extracția pietrișului, producția de piatră concasată, producția de beton, producția de asfalt, laborator de analize și încercări în construcții.

CE NE DEOSEBEȘTE DE CONCURENȚĂ

Ing Service, prin utilizarea noilor tehnologii, prin dezvoltare continuă, printr-o orientare spre calitate, prin protecția mediului încearcă să răspundă așteptărilor atât ale beneficiarilor, cât și ale angajaților, ale proprietarilor și ale comunității locale.

devotament din partea proprietarilor

Asociații fondatori își asumă un rol activ în magamentul societății.

bună organizare

Datorită structurii organizaționale bine construite executăm proiectele cu mare eficiență.

înțelegem cerințele clienților

Știm că pentru beneficiarii noștri este important o muncă de calitate terminată la timp, cât și o atenție deosebită acordată cheltuielilor!

Raporturile cu comunitatea locală

Participăm la viața comunității prin crearea unor locuri de muncă, precum și prin sponsorizarea diferitelor evenimente ale comunităților locale.

DE PROIECTE
DE ANI DE EXPERIENȚĂ
DE PERSONAL CALIFICAT
DE MAȘINI ȘI UTILAJE

ULTIMELE PROIECTE

testimonials

Latest news